Kateqoriyalar:

Bu təlim kursu sizə restoranda müştərilərə xidmət göstərmək üçün lazım olan bütün bacarıq və bilikləri öyrədir.

Bu kurs ilk növbədə otel işçiləri, restoran heyəti, bar işçiləri və tədbirlərin təşkili ilə məşğul olan şəxslər üçün hazırlanmışdır. Bu xidmət sahələrində menecer və ya idarəçi olsanız, bu kurs sizin üçün də faydalı olacaqdır. Özünüz də daxil olmaqla bütün işçilərin ardıcıl olaraq mükəmməl müştəri xidmətləri göstərməsini təmin edə bilərsiniz.

Təlim proqramı aşağıdakı kimidir.

Proqramın məzmunu

  • Qonaqpərvərlik sənayesi
  • Qonaqpərvərlik sənayesində müştəriyə xidmət standartları
  • Qonaqpərvərlik sənayesində təhlükəsizlik standartları
  • Restoran növləri və kateqoriyaları
  • Kofeşop növləri
  • Xidmət
  • Müştəri ehtiyacları və məmnuniyyəti

 

  • Bu təlimin sonunda siz aşağıda qeyd olunan anlayışları dərk etmiş olacaqsınız
  • Qonaqpərvərlik sənayesi dedikdə nə başa düşülür?
  • Qonaqpərvərlik sənayesində hansı xidmət və təhlükəsizlik standartları mövcuddur?
  • Sənayenin fərqli seqmentləri və ilkin sektorları
  • Restoran kateqoriyaları arasındakı fərq
  • Müxtəlif kofeşop növləri
  • “Mükəmməl xidmət” anlayışı nədir?
  • Müştərilərinizin məmnun qalması üçün nə etməli?

 

Qonaqpərvərlik təlimi – İkinci hissə

  • Müştəri xidmətləri
  • Xidmət etiketləri
  • Müştəri təcrübəsi
  • RitzKarltonunsözseçimi
  • Qonaqlarla iş üzrə təcrübəni təşmilləşdirmək imkanı (Deloitte)
  • Xidmət keyfiyyəti
  • Müştəri xidmətlərinin təkmilləşdirilməsi

 

  • Proqram vasitəsilə siz aşağıda qeyd olunan bacarıqlara yiyələnəcəksiniz …
  • Müştəri xidmətləri nə üçün vacibdir?
  • “Silver” xidmət metodları
  • Müştərilərlə üzləşdiyiniz pis təcrübələrdən necə yayınmalı?
  • Ritz Karltonun Qızıl Qaydaları” haqqında
  • Müştəri təcrübəsini necə təkmilləşdirməli?
  • RATERmodeli haqqında
  • Xidmətdə mövcud olan nöqsanlardan necə yayınmalı və həmin nöqsanları aradan qaldırmaq üçün nə etməli?